Няма да коментираме дали е вярно, аз не разбирам от

...
Няма да коментираме дали е вярно, аз не разбирам от
Коментари Харесай

Бойко Борисов: „Кодгейт“ не е свързан с ГЕРБ и мен

Няма да разясняваме дали е правилно, аз не запознат съм кодове. Как щяхте да реагирате тип, в случай че бяха видели Томислав Дончев да снима кодовете? Оставам на вас и вашата съвест да го коментирате. Това съобщи водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г пред публицисти, съобщи кореспондент на Novini.bg.

" Каквото решение вземе ЦИК, ние ще се съобразим с тях. И аз приканвам останалите партии да оставят ЦИК и ДАНС да си правят работата “, сподели водачът на.

„ Никой не го е карал да върви да снима и да ни упрекват нас. Ние не сме снимали, нямаме кодовете. Ясно е по какъв начин ставаме трети. В един запис се говореше за ала-бала, по какъв начин удрят плана на Слави и това ни кара да бъдем внимателни и мнителни. И преди сме го преживявали. Всички социолози ни даваха преднина и най-после Политическа партия победиха. Как става това? Всичко това ни кара да бъдем мнителни. И аз се обръщам към хората да отидат и да гласоподават в неделя, тъй като това е единственият метод да спечелва правдата ", прикани Борисов.

„ Това е „ Кодгейт “. Не мога да схвана по какъв начин той кореспондира с, Движение за права и свободи и мен. От обед ги приканвам да отхвърлим ветото, да приемем ПВУ. Следобед получаваме упреци. Не мога да схвана с какво ги предизвикахме. Провеждаме си акция, надъхваме хората – всичко си е в границите на реда “, акцентира той.

Председателат на ПГ на в Народно събрание Десислава Атанасова съобщи: " На втория съвет изслушахме госпожа Габриел, която извършва длъжността на министър председател. Министърът на електронното ръководство Йоловски сподели нещо доста забавно,че господин Кирил Петков и Божидар Божанов, са му оказвали напън за поръчки за 600 млн. лева Ние бяхме повече от 15 индивида в тази зала, цялата ЦИК, всички ръководители, като се изключи ППДБ. Всички ще сме подготвени да сме очевидци. Това е невиждан скандал - мандатоносителят да му оказва напън “, акцентира тя.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР