„Няма да коментирам и да влизам в ченгеджийските номера на

...
„Няма да коментирам и да влизам в ченгеджийските номера на
Коментари Харесай

Борисов: Няма да влизам в ченгеджийските номера на разединителя Радев

„ Няма да разясня и да влизам в ченгеджийските номера на разединителя Румен Радев. Това е неговата роля – да се разноски някъде, да каже нещо и на другия ден да ме питате “, сподели в Поморие министър председателят Бойко Борисов.

Вчера президентът съобщи, че Борисов поддържа бизнес, който точи хазната и поддържа строителни обекти, които се разпадат по-късно.

„ Вчера гледахме следващия скеч на премиера, който се опита да сложи знак за тъждество сред неговите и моите връзки с бизнеса. Държа да подчертая, че тези връзки са радикално разнообразни, аз поддържам връзка с този бизнес, който създава, изнася и цялостни хазната, само че не поддържам връзка с този бизнес, който я празни със скандални публични поръчки, където главния диспечер на порциите е министър председателят “, съобщи президентът при визитата си в състезателен комплекс " Белмекен ".

„ Малко да се опита и той да сплотява, а не да разединява нацията. Ние демонстрираме направеното. Българският бизнес не заслужава такова отношение “, сподели още Борисов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР