Няма да коментирам ченгеджийските номера на Радев. Бизнесът му, бизнесът

...
Няма да коментирам ченгеджийските номера на Радев. Бизнесът му, бизнесът
Коментари Харесай

Борисов: Няма да коментирам ченгеджийските номера на Радев

" Няма да разясня ченгеджийските номера на Радев. Бизнесът му, бизнесът ми и така нататък Неговата роля е да се разноски някъде, да каже нещо и Вие да ме питате след това. Да се опита да сплотява, вместо да разединява. Ние демонстрираме направеното. Единственото, за което му изпитвам завист е, че съумя да направи промяната в правосъдната система - да ти пращат актовете авансово, с цел да ги одобряваш. Е, това ние не можахме да го създадем. Нека да бъдем малко по-позитивни. " Това съобщи след формалното разкриване на новоизградения обходен път на Поморие министър-председателят на България Бойко Борисов.
Той разяснява и подпорната стена на Алепу с думите, че ще остане " прелестна къщурка за птици " . И добави, че и публичното мнение и ръководещите са уверени, че тя е атрактивна. Борисов увери, че по време на неговото ръководство там няма да се построи хотел, като акцентира, че тече следствие и отговорните лица ще си получат наказването.
Премиерът не пропусна да засегне и прокуратурата, като съобщи, че " за разлика от другите институции в чужбина, нашите обвинени стоят в ареста, само че това е демокрацията на прокуратурата ".
Относно възходящият брой случаи на инфектирани с ковид у нас Бойко Борисов е безапелационен, че в случай че се затворят питейните заведения, изключително по морето, туристическият сезон тази година е жертван. " Защо би трябвало да накараме хората със заповед да си стоят у дома? Пазете се, не се скупчвайте на едно място, дезинфекцирайте, стойте на отдалеченост. Когато затворихме всичко - за какво затворихме. После отворихме. Сега отново желаете да затворим. Няма угодия ", уточни Борисов.
В умозаключение той уточни, че юли и август нищо в страната няма да бъде ограничавано или затваряно .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР