Няма да коментирам. Благодаря ви. Такъв беше лаконичният коментар на

...
Няма да коментирам. Благодаря ви. Такъв беше лаконичният коментар на
Коментари Харесай

Антон Божков отказа да коментира СРС-тата на баща си

" Няма да разясня. Благодаря ви ". Такъв беше сбитият коментар на обвинения за пране на пари Антон Божков, наследник на предприемача Васил Божков, преди обжалване на мярката му в Апелативния профилиран углавен съд.

Той отхвърли всевъзможен коментар на заложените му журналистически въпроси по отношение на обвиняването и изтеклите СРС-тата на татко му.

Предстои да стане ясно дали публицистите ще бъдат позволени в правосъдната зала поради строгите ограничения, взети от спешната обстановка с ковид.

Припомняме, преди седмица Специализираният углавен съд взе решение да наложи мярка за неотклонение " парична гаранция " в размер на 1 милион лв. на сина на предприемача Васил Божков - Антон, откакто той беше арестуван за 72 часа на 2 март.

До момента обвиняванията на Божков са общо 11 - за началник на проведена незаконна група, за насила, опит за рушвет на длъжностно лице, подбуждане към закононарушение по работа и други Допълнително против Васил Божков стартира следствие и по изказванията за изнасилвания и убийства - обвинявания изречени от някогашен бизнес-партньор пред медиите. Самият Божков се намира в Обединените арабски емирства, където бяха изпратени преведените към този момент на арабски документи за неговата екстрадиция.

На 20 февруари Спецпрокуратурата изиска арест и за дамата на Васил Божков, като в началото тя беше освободена против 1,5 млн. лв. гаранция. На 27 февруари тя обаче още веднъж бе арестувана. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР