Няма да излизат отпуска министрите. Да не би хората по

...
Няма да излизат отпуска министрите. Да не би хората по
Коментари Харесай

Борисов попари министрите: Няма да излизат в отпуска!

Няма да излизат отпуска министрите. Да не би хората по опашките да излизат в отпуска. Тези неща би трябвало да ги оправим. Ежедневните болежки на българите са ни приоритет. Нали поради това сме във властта. Ако не се свърши работа, ще върша промени в министерствата, несъмнено ", съобщи Борисов във връзка нуждата да се вземат незабавни ограничения против бюрокрацията.

" Приходите от свидетелствата за съдимост са по 3 млн. на година, а 3 милиарда часа се губят в очакване по опашки. Трябва да може да се вкара в системата едно име и да излезе незабавно осъждано ли е или не. И тия свидетелства ще отпаднат. ", изяснява министър-председателят.

" Между данъчните и общините всичко е наред, само че това не е рекламирано, не се знае. Хората би трябвало да знаят по кое време какво може да се свърши ", добавя той.

Отношенията сред Турция и Европейски Съюз се утежниха доста. Нашите пътувания в Париж и Берлин са в напълно друга устременост. Да отидем в чакалнята на еврозоната ни е приоритет, твърди той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР