Няма да излизам от партията, добави още Крум ЗарковНека да

...
Няма да излизам от партията, добави още Крум ЗарковНека да
Коментари Харесай

Крум Зарков: Не съм се отказал от битката за председател

Няма да излизам от партията, добави още Крум Зарков

" Нека да спрем да приказваме за хората, било то и бежанци, като за скакалци ", разяснява нещастието с 18-те починали мигранти правосъдният министър Крум Зарков в предаването " Панорама " по. " Бях покъртен, когато чух за тази нещастието ", добави той.

" Като министър на правораздаването в сферите, с които се занимавам, не съм засичал съветско въздействие ", сподели Зарков във връзка глобите " Магнитски ".

Той разяснява и механизма за следствие на основния прокурор. " Според някои има разпореждания в него, които може да разсънят подозрения за противоконституционност, аз не съм от тях. Това е комплициран закон, а не си припомням комплициран закон да не е будил подозрения за противоконституционност. И сега работим по него, одобрявам поръчката на господин Борисов, този закон е нужен, ще го внесем ", увери правосъдният министър. По-рано през днешния ден водачът на ГЕРБ сподели, че ще поддържат плана.

" Темата за импийчмънт на президента е толкоз екстравагантна колкото тематиката за някои референдуми ", сподели още Зарков поп мотив на различен тематика, повдигната от Атанас Атанасов от Демократична България.

" Гледах конгреса на Българска социалистическа партия от вътрешната страна с терзания, Корнелия Нинова дефинира триумфа като един от заветите на Чърчил - да вървиш от неуспех на неуспех, без да губиш възторг ", сподели още той.

И добави: " Не съм се отказал от борбата за ръководител. Няма да излизам от партията ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР