Няма да избягам! Отново съм бит в ареста. Писах за

...
Няма да избягам! Отново съм бит в ареста. Писах за
Коментари Харесай

Валиумният изнасилвач Йохан: Насилието над мен продължи, биха ме в ареста

" Няма да избягам! Отново съм обичай в ареста. Писах за помощ до посолството, чиновници ме посетиха, само че насилието над мен продължи. Моля за домакински арест. Аз към този момент потвърдих, че съблюдавам отговорностите си. " С тези думи Йохан Стелингверф, прочут като " Валиумният изнасилвач " изиска за следващ път по-лека мярка от магистратите на Софийски Градски съд, пише TRafficnews.bg.
``
реклама

Те обаче този път бяха безапелационни, че има заплаха нидерландецът да се укрие или да извърши друго закононарушение. Според съда той би могъл и да примами друга жертва в дома си.

В съда стана ясно, че двете закононарушения, за които Стелингверф е упрекнат са осъществени на два разнообразни адреса в София в интервала от два месеца.  На 26 октомври 2019г. в апартамент в " Зона Б5 " Йохан Стелингверф изнасилил унгарската гражданка Джулиана Паб. Двамата се срещнали в Унгария, след което тя го е посещавала няколко пъти в България. Имали са интимна връзка, това потвърдиха и съседите на Йохан.
 

На 25 декември точно на Коледа по същия жесток метод изнасилил и 32- годишна майка на три деца от София. Само че, тозш път прави закононарушението в друго жилище- на бул. " Сливница " 130. Оказа се, че се бил изнесъл там на 24 декември. Договорът за наем,  който сключил е с Силвана Гълъбова. 
Определението на съда е дефинитивно и не предстои на обжалване.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР