Няма да има защитени, това е казал сръбският президент Александър

...
Няма да има защитени, това е казал сръбският президент Александър
Коментари Харесай

Вучич: Няма да има защитени

Няма да има предпазени, това е споделил сръбският президент Александър Вучич  Александър Вучич Александър Вучич – сръбски правист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 година в Белград. пред локалния в. "Ало! "

Държавният глава е коментирал новината, че в страната му е била образувана специфична комисия, следяща за разлики сред заявените доходи и имотното положение на жителите на страната.

"Искам да кажа. Никой няма да бъде предпазен от инспекциите. Ето за какво аз апелирам да бъда измежду първите 10 тествани. Отсега споделям, че нито аз, нито някой от моето семейство не е получил нито един динар нелегално ", е споделил водачът на западната ни съседка.

"Ще ми се за годините в политиката да бях получил най-малко един милиард евро ", се е пошегувал президентът на балканската страна.

Приетият на 11 март 2020 година закон е планувал основаването на специфичен орган към Агенцията по приходите. Всяко физическо лице, което е имало разлика сред публично оповестените приходи и благосъстоянието си повече от 150 000 евро, е подлежало на инспекция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР