Няма да има среща между президента на САЩ Доналд Тръмп

...
Няма да има среща между президента на САЩ Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Без среща Тръмп-Путин, докато Русия държи украинските кораби

Няма да има среща сред президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп и съветския президент Владимир Путин, до момента в който Русия към момента държи украински кораби и моряци, арестувани край Крим, разяснява съветникът по националната сигурност на Съединени американски щати Джон Болтън, представен от " Ройтерс ".

" Не виждам условия в обозримо бъдеще, когато такава среща може да се случи, до момента в който корабите и екипажите бъдат освободени ", изясни Болтън.

По-рано през днешния ден, Австрия разгласи, че е подготвена да работи като медиатор в разговора сред Москва и Вашингтон, изясни специфичният делегат на австрийското министерство на външните работи в Русия Марго Клестил-Льофлер, представена от ТАСС.

" Австрия приканва за продължение на разговора с Русия посредством отворени канали, а Австрия е хазаин на седалището на доста интернационалните организации, подготвени сме да поемем ролята на медиатор сред Москва и Вашингтон ", разяснява тя.

Според Клестил-Льофер, Австрия като член на Европейския съюз, а не като член на НАТО, " може да стане медиатор в разговора сред тези авторитетни страни ".

Австрия е подготвена да бъде хазаин на руско-американска среща на върха, " имаме голям опит в провеждането на тези срещи и бихме могли да осигурим място за среща на върха, в случай че страните се договорят за такава среща ", добавя дипломатът. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР