Няма да има шоково поскъпване на електроенергията от 1 юли.

...
Няма да има шоково поскъпване на електроенергията от 1 юли.
Коментари Харесай

Румен Овчаров: Токът няма да поскъпне шоково от 1 юли - след избори и преди избори

Няма да има шоково повишаване на електрическата енергия от 1 юли. Това предвижда някогашният енергериен министър от Българска социалистическа партия Румен Овчаров в предаването на " Лице в лице " по bTV. Той се стимулира с това, че ръководещите няма да го позволен поради изборите.

" Токът няма да нарастне шоково от 1 юли -  след избори и преди избори ", безапелационен беше Овчаров. Той обаче отхвърли да направи каквото и да е съответна прогноза за корекцията на цената на тока.

Друга тематика в диалога с Цветанка Ризова беше АЕЦ " Белене ". Румен Овчаров изрази подозрение, че Бойко Борисов и държавното управление му има съществено намерениея да строи електроцентралата. 

" Това, което те вършат, не е привличане на стратегически вложител, а на политически вложител ", изясни някогашният енергиен министър. Румен Овчаров акцентира, че би трябвало да се направи действителна и самостоятелна оценка на плана за АЕЦ " Белене " на този стадий, тъй като " Националната електрическа компания " не може да вдъхне доверие в вложителите. 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР