Няма да има промяна в студентските такси на Острова през

...
Няма да има промяна в студентските такси на Острова през
Коментари Харесай

Британският съвет в София: Няма да има промяна увеличение на студентските такси на Острова пред тази година

Няма да има смяна в студентските такси на Острова през тази образователна година, сподели Любов Костова от Британския съвет в София по Българска национална телевизия.

Събеседничката на медията успокои бъдещите висшисти в Обединеното кралство. "Техният избор е верен ", добави тя. В предаването участваше и преподавателката по Европеистика в СУ Ингрид Шикова. Тя уточни, не ясно дали таксите няма да се покачат в бъдеще. Шикова разяснява и вчерашното гласоподаване в английския парламент, който отхвърли предлагането на премиера Тереза Мей. "Предложението на Мей бе опит за взаимни отстъпки сред последователите на твърдия Брекзит (прекъсването на съдействието на Обединеното кралство с 27-те) и последователите на участието в Европейски Съюз ", уточни преподавателката.

Гласуването бе коментирано и от журналиста Веселин Паунов. "Мей се опита и вълкът да утолен, и агнето да е цяло, сподели той и съобщи, че това е било повода за неуспеха на гласуването. Британското общество е мощно разграничено за участието на Европейски Съюз ", добави той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР