Няма да има промяна в политиката на новото служебно правителство,

...
Няма да има промяна в политиката на новото служебно правителство,
Коментари Харесай

Румен Радев: Няма да има промяна в политиката на новото служебно правителство

Няма да има смяна в политиката на новото служебно държавно управление, а укрепването на държавността остава главен приоритет, това съобщи президентът Румен Радев, който участва на формалната гала за професионалния устав на пожарникарите.

Пред медиите президентът посочи, че в четвъртък (16 септември) ще разгласи публично дали Стефан Янев остава длъжностен министър председател, както и дали ще има ремонт в настоящия кабинет. Тогава ще бъде необуздано и 46-ото Народно заседание.

" Бъдещото служебно държавно управление ще продължи да работи за излекуване на държавността, за възвръщане на доверието в институциите. Надявам се, че това, което реализира настоящето служебно държавно управление, и това, което ще направи идващото, да бъде поето от един постоянен кабинет ", добави Радев.

Запитан по кое време ще бъде издигната кандидатурата му за изборите за президент, Радев сподели, че това ще стане според издадената към този момент хронограма от Централната изборна комисия, означи news.bg.

" Ще не преставам да поддържам полезностите, а не партии. Ще не преставам да поддържам полезностите, които изповядват хиляди български социалисти - независимост, взаимност, правдивост ", сподели още Румен Радев в отговор на въпрос за поддръжката на Българска социалистическа партия.

Така на два пъти президентът Румен Радев отклони въпроси за състава на втория длъжностен кабинет за тази година, който би трябвало да назначи до края на седмицата.

Държавният глава не отговори на въпроса дали ще има ремонт на този кабинет или ще назначи единствено напълно нов подобен, отклони и въпросите за министрите Кирил Петков и Асен Василев и техния възможен политически план.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР