Няма да има промени м лихвите по кредитите след премахването

...
Няма да има промени м лихвите по кредитите след премахването
Коментари Харесай

Преглед на печата

" Няма да има промени м лихвите по заемите след премахването на СОФИБОР ", осведоми " Сега ", като се базира на Българска народна банка. До 1 юли, банките ще осведомят клиентите си за новия показател, без да се преподписват контракти, разяснява централната ни банка. От 1 юли влиза в действие смяна в метода на пресмятане на лихвените проценти по заемите, която няма да се усети от потребителите.

" В Русия Борисов се опита да поправи грешките си, само че не съумя ", написа " Дума " в коментар за работното посещаване на премиера в Москва. Вестникът цитира изявление на водача на социалистите Корнелия Нинова. Изданието отбелязва, че министър председателят е съкратил плануваното за два дни посещаване.
" България отново пожела газовата прегръдка на Москва " е заглавие на коментар по тематиката в " 24 часа ".

" Борисов се възползва, че Европа е зад тила му " и " Газовата амнистия на намусения Путин " са заглавия на мнения в " Стандарт ".

" Световната здравна организация популяризира тревожни данни, че в Гърция, Италия и Испания голям % от децата страдат от затлъстяване, не се движат, не се хранят с обичайните за тези страни артикули. На конгрес медици обявиха, че средиземноморската диета от зехтин и зеленчуци се съблюдава повече в Швеция в сравнение с в Италия, написа вестник " Сега ".

В изявление за " Монитор ", изпълнителният шеф на организацията " Активни консуматори " Богомил Николов изяснява по какъв начин да ревизираме качеството на месните артикули. Според него, би трябвало да гледаме пълноценните протеини, разказани в етикета.

Според " Телеграф ", учениците биват превозени в автобуси ковчези. Децата всеобщо пътуват без колани. Освен това, водачите могат да управрляват училищен рейсове единствено след две години стаж.

" Класираме първолаците без имената им ", споделя, в изявление за " Стандарт ", шефът на 119-то учебно заведение в столицата Диян Стаматов. Бившият заместник-министър на образованието акцентира, че това се прави поради новия правилник за отбрана на персоналните данни.

" Църквата срещу крематориумите - християните да се погребват " е водещата тематика на " 24 часа ".

" Ако ви пращат нежелани реклами, дайте ни сигнал ", приканва в изявление за " Труд " Венцислав Караджов, ръководител на комисията за отбрана на персоналните данни.

Очаква ни горещо лято, написа " Земя ". Няма прогнози за пагубни наводнения или значителни превалявания. Синоптиците обобщават, че за последните 15 години летният сезон постоянно е бил с температури към и над естествените.

Опасни противослънчеви масла объркват хормоните, предизвестява " Монитор ". Във Варна са открити четири продукта с противоречие в етикетите. Съставката оксибензон в лосионите против слънце докарва изгаряния, написа изданието.
До 30 септември, във Варна и курортите в близост, медици ще оказват помощ за първа помощ на плажа гратис, осведоми " Труд ". Пунктовете са оборудвани според нормативните уредби за водно-спасителна активност.

В 6.30 чухте информация за идни събития и къс прочит на споличните вестници. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР