Няма да има официални събития в деня на влизането им

...
Няма да има официални събития в деня на влизането им
Коментари Харесай

Още 4 члена на K-pop супергрупата BTS започват задължителна военна служба в Южна Корея

Няма да има публични събития в деня на влизането им във военните бази, сподели Big Hit Music. Агенцията посъветва почитателите да се въздържат от посещаване на уеб страниците, с цел да предотвратят вероятни проблеми, свързани със скупчването на хора.

Трима други членове на BTS – Jin, J-Hope и Suga – към този момент са почнали своите военни отговорности. Джин и Джей-Хоуп извършват дейна работа в армията, до момента в който Суга служи като обществен сътрудник, различна форма на военна работа в страната.

В Южна Корея се изискват всички здрави мъже да служи към 18-21 месеца в армията по наборна система, основана за поддържане на подготвеност против евентуални експанзии от съперничещата Северна Корея.

Миналата година пламна яростен публичен спор дали членовете на BTS би трябвало да бъдат освободени от военните си отговорности. Но Big Hit Music по-късно сподели, че и седемте членове ще изпълнят отговорностите си. Агенцията сподели, че както компанията, по този начин и членовете на BTS чакат с неспокойствие да се съберат още веднъж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР