Няма да има нито един съветник от Държавна сигурност в

...
Няма да има нито един съветник от Държавна сигурност в
Коментари Харесай

Тошко Йорданов отрече да има хора от бившето ДС, които да съветват външно министерство

”Няма да има нито един консултант от Държавна сигурност в екипа на Министерство на външните работи “, сподели ръководителят на парламентарната група на " ИТН " Тошко Йорданов, откакто изтече информация, че в екипа на министърката на външните работи Теодора Ганчовска, която е от квотата на Има Такъв Народ, има фрагменти на Държавна сигурност, измежду които и някогашният началник на ДАНС Петко Сертов.

Тошко Йорданов сподели, че нито един от хората, които се спрягат като съветници на Ганчовска, не е измежду тях, цитират от Медиапул.
Завръщането на мафията: Коментар на Велислав Минеков за Държавна сигурност назначенията в Министерство на външните работи
С оглед на днешните назначения не ще бъда кадърен да запазя безмълвие в идващите традицията 100 дни. Завръщането на мафията преоблече...
Прочети повече
Информацията за назначението на Сертов бе обявена първо от Клуб шурей. Външно министерство обичайно не дава информация, само че кадровите драми във ведомството предстоящо провокираха неспокойствие.

Сертов бе първият ръководител на ДАНС до лятото на 2009 година, а по-късно бе назначен за началник на аналитичната работа за битка с корупцията БОРКОР.

Той се прочу с изгубването си за близо месец в края на 2014 година.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР