Няма да има извънредно работещи линии на градския транспорт на

...
Няма да има извънредно работещи линии на градския транспорт на
Коментари Харесай

Без нощни линии на градския транспорт в София на Нова година

Няма да има изключително работещи линии на градския превоз на София в новогодишната нощ, както в предходни години, оповестяват от Центъра за градска подвижност. Столичният трaнcпoрт щe ce движи c oбичaйнo рaзпиcaниe на 31 декември, само че няма да има никакви нощни линии.

Разписанието за първите три дни от новата 2021 година - от 1 до 3 януари, които са неработни, ще бъде прaзнично, т.е. транспортните средства ще са по-нарядко. На 1 и 2 януари 2021 година зоните за почасово платено паркиране „ синя “ и „ зелена “ няма да работят. 

Подробности за всяка линия можете да намерите в секция " Разписания и направления " на уеб страницата на Центъра за градска подвижност. 

А от 4 януари контрольорите в столичния градски превоз към този момент ще глобяват пасажерите, които пътуват без карта или билет. От тази дата те няма да продават билети от 1,60 лв., а единствено такива за нередовни пасажери от 30 лв.. На този стадий водачите в градския превоз няма да продават билети. Те стопираха да продават билети от съображения за сигурност поради пандемията още по време на локдауна напролет, напомнят от Центъра за градска подвижност. 

 

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР