Няма да има изненада в моя вот в четвъртък, отново

...
Няма да има изненада в моя вот в четвъртък, отново
Коментари Харесай

Цацаров: Няма да има изненада, пак ще подкрепя Гешев

" Няма да има изненада в моя избор в четвъртък, още веднъж ще поддържа избора на Иван Гешев за основен прокурор ", съобщи Сотир Цацаров пред публицисти, помолен да разяснява предстоящето в четвъртък прегласуване на кандидатурата на Гешев във Вишия правосъден съвет.

Вчера той организира среща с присъединяване на зам.-гл. прокурор Иван Гешев, министърът на вътрешните работи Младен Маринов и представители от Национално сдружение „ Традиция “. Поводът за това беше акция на ГДБОП, при която бяха конфискувани старинни оръжия на няколко места в страната, съобщи Фокус.

Цацаров съобщи, че с тази среща желаят ясно да покажат, че техните институции смятат сдружение " Традиция " за патриотична организация, чиято активност заслужава единствено поддръжка. По думите му са били набелязани и съответни ограничения, свързани с това конфискуваните оръжия да бъдат неотложно подложени на експертни дейности и в случай че се окаже, че те не нарушават закона, неотложно да бъдат върнати на членовете на сдружението. Цацаров добави, че са задоволени, че управлението на сдружението напълно ясно е заело позиция, че в случай че са налице нарушавания на закона всеки би трябвало да носи своята отговорност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР