Няма да има гражданска война в Америка. Тя е била

...
Няма да има гражданска война в Америка. Тя е била
Коментари Харесай

Елена Поптодорова: Няма да има гражданска война в Америка

Няма да има революция в Америка. Тя е била една и я пишем с основна писмен знак. Това съобщи в ефира на утринния блок на bTV някогашният ни дипломат в Съединени американски щати Елена Поптодорова.
Винаги би трябвало да гледаме относително на такива релефни обществени прояви, в това число и при нас. Американските жители имат глас. Трабва да разграничаваме вандализма от митинга. Вандализмът е наказан на всички места, разясни още Поптодорова пред Антон Хекимян.
Протестите бяха подкрепени от всички, не се откри формален глас, който да застане против тях. Америка по този начин се роди, посредством митинга. Той е доста деликатно обгрижван, той е защитаван, сподели Поптодорова.
Тя даде образци с войната във Виетнам, която е снимана и жителите са видели какво се е случило - това е изкарало хората на улицата тогава, смята още някогашният ни дипломат в Съединени американски щати. Според нея митингът е форма на народна власт и независимост на словото в Съединените щати.
Елена Поптодорова акцентира, че доста аргументи се събират вкупом. Ако Тръмп успее да се оправи, той има шансове да бъде избран отново. Ще забележим акак ще работи президентът в околните дни. Ако не се овладеят митингите, те ще съберат всички тези, които не са удовлетворени от икономическата обстановка поради COVID-19, разяснява още Елена Поптодорова. Тя акцентира, че събитието с излитането на частната совалка на SpaceХ е образец за това, което може да се случи в Америка.
Темата продължава и в тези материали.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР