Няма да има чадър над депутатите, които биха ме избрали

...
Няма да има чадър над депутатите, които биха ме избрали
Коментари Харесай

Цацаров: Няма да има чадър над депутатите, които ще ме изберат за шеф на КПКОНПИ 

„ Няма да има чадър над депутатите, които биха ме избрали за ръководител на Антикорупционната комисия, нито над който и да било различен “. Това съобщи актуалният основен прокурор Сотир Цацаров преди чуването му в Народното събрание във връзка номинацията му за началник на КПКОНПИ, представен от БНР. 

Официално в сряда изтече срокът за номинации за нов началник на Антикорупционната комисия. Кандидатурите финално са две - на ръководещите, в лицето на Сотир Цацаров и на партия Воля, които оферират депутата Симеон Найденов. От Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи нямат свои номинации. 

„ Смятам, че по някакъв метод мога да допринеса по тази причина комисията да получи това място, което ѝ отрежда  закона. Промените в работата, които бих предложил ще бъдат предмет на концепцията. При всички случаи считам в самата идея да предложа напълно съответни и прагматични неща, които са свързани с работата й и които ще са свързани с това тя да бъде„ събудена “ от положението, в което се намира в този момент. Мога да подсигурявам едно - ще направя максимума, на който съм кадърен, с цел да го направя. Ако съумея добре, в случай че не съумея, вие ще сте първите, които ще го констатирате “, съобщи Сотир Цацаров.

На въпрос дали се тормози от корупционни кавги, той отговори, че досега няма забележки към имотните му и данъчни заявления. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР