Няма да говоря за Румен Радев Румен Георгиев Радев е

...
Няма да говоря за Румен Радев Румен Георгиев Радев е
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: Не държим властта на всяка цена!

Няма да приказвам за Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на като за президент. Той се съобщи като президент на една част от хората, а не като обединител на нацията. Сега има доста здравомислещи хора. Радев би трябвало да поеме отговорността си. Той назова огромна част от българските гласоподаватели мутри, а самият той работи с мутрите. Това съобщи в ефира на Нова телевизия ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

По думите ѝ на митинга в поддръжка на ГЕРБ се е говорило за хрумвания и за политики, а на другият митинг - не е чула причини. "Когато знаеш, че няма по какъв начин да спечелиш на избори, се опитваш да влезеш в политиката като окаляш другия и използваш черния пиар ", сподели още тя.

Тома Биков: Президентът не се разграничи от шпицкомандите на Васил Божков, да си понесе отговорността

"Не държим властта непременно. Най-страшното е да изтървем вълната от COVID-19. На първо място е животът и здравето на хората, както и икономическо им оцеляване ", акцентира Караянчева.

Тя предвижда, че Радев ще събира хора към мантрата за машинното гласоподаване. "Сега ще си кажа моето мнение: машинното гласоподаване не е добре за демокрацията. Президентът ще стартира да приказва по какъв начин изборите ще бъдат манипулирани. Това е мантра на Българска социалистическа партия, той също стартира да я повтаря. Те са едно. Трябва да си откри свои тези, а не да краде от тезите на Българска социалистическа партия. Той приказва за корупция, само че го прави на едро. Ето подобен образец е и за защитата на Доган и Пеевски. Аз не мога да кажа дали би трябвало да има, тъй като има комисия за тези неща. Но той има законното право да я свика точно тази комисия ", изясни Караянчева.

По думите ѝ никой не желае да затвори устата на хората. "Правете каквото желаете, само че се пазете и бъдете виновни ", безапелационна бе тя и добави, че поддържа премиера.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР