Няма да допуснем борда да бъде мърдан, това заяви Бойко

...
Няма да допуснем борда да бъде мърдан, това заяви Бойко
Коментари Харесай

Бойко бесен, след като видя Асен при Ризова: Обвини Радев в кражба, нас 2 години ни няма на власт

Няма да допуснем борда да бъде мърдан, това съобщи Бойко Борисов в Силистра. Преди срещата с деятели той взе отношение по финансовото положение на страната, което през днешния ден лъсна. „ Това са чудовищни неща. Няма да допуснем борда да бъде мърдан, само че излезе лъжата за еврозоната “, ядосан бе той.
„ Видях Асен Василев при Цветанка Ризова, тя се опита, но не посмя да го пита. Той сподели 16 милиарда има във фискалния запас. Ето, фискалния запас към днешна дата – написа 12,4 милиарда Това са милиарди разлика. На 17 януари 2023 година се тегли 1,5 милиарда евро дълг. Извадете ги от 12,4 милиарда С какво ще се заплащат заплати и пенсии? “, попита водачът на ГЕРБ. И иронично изиска да знае дали министър Иван Шишков е взимал ядки от големите дупки в бюджета.
„ Промяната “ нанесе вреди, които нямат коригиране. Това, кеото би трябвало да се направи, е цялата страна да се стегне, да работи, да събира налози. Това изисква напъните на всички. Цифрите демонстрират това, каквото сме говорили цяла година. Няма по какъв начин да има безвъзмезден обяд “, добави той.
„ Няма по какъв начин да лъжеш цифрите, и тъй като услужливите медии мълчат, оставят да приказват, че имало 16 милиарда лв. в хазната. Днес Асен Василев упрекна Радев и държавното управление му, че желаят да откраднат парите. ГЕРБ 2 години ги нямаше, не сме били в ръководство по никакъв метод “, сподели още Борисов.
Близо 800 души се събраха в Силистра, с цел да уважат предизборното мероприятие на ГЕРБ и визитата на Бойко Борисов в района. Своеобразен хазаин на събитието бе кметът на града доктор Юлиян Найденов.
Водач на листата тук е Ивелин Статев Иванов
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР