Няма да допусна въвличане на България във войната, заяви държавният

...
Няма да допусна въвличане на България във войната, заяви държавният
Коментари Харесай

Радев: Изненадващо за мен е системното отстраняване на кадри на служебните правителства

Няма да позволи замесване на България във войната, съобщи президентът Румен Радев пред публицисти.

„ Избран съм да не отстъпвам сигурността и мира в България. Цената на войната я заплащат жителите, а не телевизионните проповедници. Моята грижа са хората”, сподели той в отговор на въпрос за отхвърли на страната ни да изпрати въоръжение към Украйна.

Той разяснява и оповестеното през днешния ден видео на страницата на съветското посолство във фейсбук, на което се вижда пуск на крилати ракети " Бастион " по цели в Украйна.

„ Очаквам освен посланика на Руската федерация, само че и всички останали, да работят и да се изявяват в границите на своя статут и с почитание към институциите у нас”, безапелационен е той.

По мотив първите 100 дни на кабинета " Петков " Радев съобщи, че чака държавното управление да се концентрира върху гарантиране на енергийната и индустриална сигурност.

„ Изненадващо за мен и объркващо за доста хора е систематичното премахване на фрагменти на служебните държавни управления, които разкриха голям брой корупционни схеми. Много очаквания са свързани с това държавно управление, само че и упованията са големи”, сподели той.

" В една невиждана до момента каскада от рецесии държавното управление имаше своите 100 дни. Но тези рецесии не дават толеранс на българските жители и на бизнеса. Цените порастват. Аз чакам държавното управление да се концентрира върху гарантирането на енергийната и продоволствена сигурност. Все още хората чакат резултати ", добави Румен Радев.
https://www.facebook.com/novinite.bnt/videos/523520399189787
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР