Няма да бягам от отговорност, ако Продължаваме промяната” ме издигне

...
Няма да бягам от отговорност, ако Продължаваме промяната” ме издигне
Коментари Харесай

Никола Минчев ще приеме, ако ПП го издигне за премиер

Няма да тичам от отговорност, в случай че " Продължаваме промяната” ме издигне - това съобщи ексшефът на Народно събрание Никола Минчев в " Панорама” на Българска национална телевизия на въпрос би ли приел да бъде номиниран за министър председател с третия изследователски мандат.

Важно е къде ще отиде този мандат, изясни Минчев. " Ако мандата отиде при " Възраждане” и Движение за права и свободи отиваме на избори. С оглед случилото се през последните месеци шансът за осъществяване на държавно управление при мандат при Има Такъв Народ е нищожен”, добави той.

Политическа партия обаче ще направи всичко допустимо да влезе в договаряния за сформиране на държавно управление с мандат на Българска социалистическа партия или Демократична България, съобщи Минчев без да дава отговор на въпроса: " Ще участвате ли в държавно управление, в случай че Кирил Петков и Асен Василев не са министри”.
Сериозен разбор би трябвало да се направи дали взаимното присъединяване на изборите на Политическа партия и Демократична България ще донесе по-добър резултат, сподели ексшефът на Народното събрание.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР