Няма да бъде намалявано работното време на обществения транспорт в

...
Няма да бъде намалявано работното време на обществения транспорт в
Коментари Харесай

Запазва се зимното разписание на столичния градски транспорт

Няма да бъде намалявано работното време на публичния превоз в столицата, както предложи през предходната седмица Центърът за градска подвижност. Това е решил на днешното си съвещание Софийският действен щаб, оповестяват от Столичната община.

Продължава и засиления надзор от страна на столичната полиция и Центъра за градска подвижност за съблюдаване на ограниченията като носене на маски в транспортните средства и станциите на метрото.

Поради установени нарушавания, свързани с неспазването на ограниченията като консумация на място и неспазване на отдалеченост е взето решение работното време на Коледния пазар в Градската градина да се понижи до 20.00 часа. Други коледни базари в столицата няма да има.

Софийският действен щаб е разгледал и претенции за осъществяване на други събития навън. Провеждането им се позволява единствено при обезпечено разстояние сред щандове и ще се позволява единствено продажбата на пакетирани хранителни артикули.

Засилените инспекции на комерсиалните обекти ще продължат.

С цел да не се допусне скупчване на хора светлините на Коледната елха ще бъдат запалени на 1 декември /19.00 часа / без да се организира концертна стратегия, показват от общината.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР