Няма човек в държавата, включително и премиерът, който да е

...
Няма човек в държавата, включително и премиерът, който да е
Коментари Харесай

Доган е овладял всички служби и държи Борисов, смята бивш министър

Няма човек в страната, в това число и министър председателят, който да е по-информиран от Доган, а информацията е най-важният инструмент.
В момента той е в пика си. И Борисов не трябва да се сърди на истината. Впрочем, контакти сред Доган и Борисов има постоянно..
 Паунова: Какво разбрахме от Цънцарова за компаниите към Пеевски? Паунова: Какво разбрахме от Цънцарова за компаниите към Пеевски?
" Какво разбрахме от бТВ и Мария Цънцарова: - Около Делян Пеевски има кръг от компании. От тях една е строителна. (Интересно е коя е тая ф...
Това декларира някогашният министър на земеделието и горите Мехмед Дикме.
Доган постоянно е гледал на властта като баница и порции. А порциите за него в този момент са много огромни. Зависимостта на премиера е повече от ясна. За никого не е загадка по какъв начин стават публичните поръчки у нас. Едва ли някой може да уточни социална поръчка, извоювана по естествен път, показва още Дикме пред Банкеръ.
Кръгът на Божков е получавал поддръжка от страната, след това тя изчезна. Докато Доган внедри не партийно, а персонално доверени хора на всички места в ръководството – и в службите, и в разузнаването, контраразузнаването, в прокуратурата, в следствието, в съда.
Няма различен човек в страната, който да разполага с подобен голям уред за лично прилагане. Ако Доган би трябвало да бъде отстранен, това минава наложително през промяната на тези хора, декларира някогашният министър.
 Милиони за втория стадий на Граничен контролно-пропусквателен пункт Калотина, договорът е със същия реализатор Милиони за втория стадий на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина ", договорът е със същия реализатор
Договорът за осъществяване на втория стадий от модернизацията на Граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „ Калотина “ е на...
Данъкоплатците внасят пари в бюджета. Част от тях отиват за въпросните публични поръчки.. Затова сме на последно място в европейските ранглисти, а към този момент и на международните, катгоричен е той.
Мюсюлманите във всяко обитаемо място са под надзор и който не гласоподава за Движение за права и свободи, автоматизирано губи обществени помощи, стратегии за краткотрайна претовареност . Дори храната за небогати се дава с подписа на кмета от придвижването. Държавата по никакъв метод не пази тези хора. Затова те са по този начин наплашени – видели са какво се случва с несъгласните, показва още Дикме.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР