Няма човек, който по една или друга причина да не

...
Няма човек, който по една или друга причина да не
Коментари Харесай

Мъж намери ужасяваща находка, докато копаеше в двора си

Няма човек, който по една или друга причина да не се е сблъсквал с предизвикването наречено „ ремонт “. Дали приказваме за козметично ободряване или за съществени промени едно е несъмнено – това преживяване носи както позитивни, по този начин и негативни страсти.

Също по този начин няма човек, който да не си е мечтаел да открие заровено богатство и животът му тотално да се преобърне, написа jenata.blitz.bg.

Любопитната преживелица на един американец включва и двата детайла – ремонт и заровени съкровища.

Тони Хюис почнал да прекопава двора си и внезапно намерил огромна заровена кутия. Това, което обаче разкрил в металния резервоар напряко го шокирало. Мечтата му да откри прикрито благосъстояние в задния си двор бързо се изпари и го остави без мирис - безусловно.

Той разгласява видео, което демонстрира по какъв начин с лопата копае двора си и доближава до нещо огромно и заровено подземен, запечатано с железен похлупак.

След като отворил капака с вярата вътре да има някакво необикновено имане открил с смут, че е открил… септичната яма на къщата, в която живее.

Все отново Тони прецизира, че е знаел, че не е попаднал на заровено богатство, тъй като почнал да прекопава двора си по повеля на водопроводчик, който неотдавна го е уведомил за нейното битие.

„ Не знаехме, че сме на септична система. Живея тук от шест години, притежателят на къщата преди мен живееше тук от две години, а хората преди нас имаха градинска беседка тъкмо над мястото, където е септичната яма.

Така че кой знае какъв брой време е минало, откогато е почистена за последно - към осем години, че и повече? Именно поради това я издирвах, тъй като трябваше да се почисти. Дори не желая да ви изяснявам какво видях вътре и какъв бе ароматът “, споделя с смут американецът.

Малко по-късно мъжът сподели по какъв начин още веднъж е заровил разкопаната септична яма.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР