Няма човек, който да не знае колко полезно растение като

...
Няма човек, който да не знае колко полезно растение като
Коментари Харесай

Как ще се промени тялото ви, ако ядете 1 скилидка чесън...

Няма човек, който да не знае какъв брой потребно растение като чесън. Съществуват същински митове за него още от дълбока античност.

Но какво ще се случи с тялото ви, в случай че в продължение на една година ядете чесън всеки ден. Един човек е направил този опит и споделя резултатите.

" Отначало започнах да хапвам чесън заран, на празен корем, само че това беше доста огромна неточност, тъй като след 3-4 дни започнаха непоносими болки в стомаха.

Не мога да схвана тези хора, които предлагат да се яде чесън на празен корем, тъй като това е отвратително! ", споделя той.

Осъзнал грешката си, че е по-добре да не се употребява чесън заран, мъжът почнал да го яде вечер.

И по този начин, какво се е трансформирало?

" Искам да отбележа, че цяла година въобще не бях болен, даже кашлица не ме хвана, макар че преди този момент боледувах съвсем на всеки 2-3 месеца ", споделя той.

Това се дължи на обстоятелството, че чесънът съдържа серни съединения, които, апропо, са виновни за неговия изострен усет и мирис. И по този начин, точно те оказват помощ на организма да се бори с патогенните бактерии.

" Преди опита кръвта ми беше прекомерно гъста, не знам с какво е обвързвано, само че най-вероятно с храненето. Но използването на чесън оправи всичко, кръвта ми стана по-рядка, което надлежно повлия на общото ми положение. Между другото се отървах от хипертонията ", радва се индивидът.

" Невъзможно е да не отбележа обстоятелството, че акнето и черните точки изцяло изчезнаха от лицето ми. Това наподобява се дължи на обстоятелството, че чесънът съвършено се бори с токсините и други не по-малко рискови субстанции, които запушват порите на кожата ", показва още той.

По думите му той ще продължи да яде по 1 скилидка чесън всяка вечер за още шест месеца и даже година, с цел да види какво ще се случи с тялото му.

Ако решите да последвате образеца му и да започнете да ядете чесън всекидневно, преди този момент най-добре се консултирайте с доктор!

източник: zdrave.to
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР