Няма човек, който да не знае колко e благотворен и

...
Няма човек, който да не знае колко e благотворен и
Коментари Харесай

Медената вода има над 20 положителни ефекти върху тялото, вижте ги

Няма човек, който да не знае какъв брой e благоприятен и здравословен меда, а множеството от нас знаят и остарелият " трик " за мощен имунитет и по-добро положение на организма - деня би трябвало да започнете с една чаена лъжичка мед.
Той е употребен от антични времена като съдружник на женска хубост, само че също и като предпазен лек за разнообразни положения. Медната вода усъвършенства имунитета, лекува настинки и бронхити.

И това е забавно: Мед от манука – по-добър от антибиотик

Тя също по този начин възстановява работата на дебелото черво, т.е. възвръща цялата чревна микрофлора. Тази примес усъвършенства храносмилането, което непосредствено значи, че с нея е по-лесно да станете по-слаби, написа zajenata.bg.

Медената вода има антибактериални, антивирусни и противогъбични свойства върху тялото.
Сместа от вода и мед може да се употребява и за грижа за кожата - вземете памучен тампон и го накиснете в медната вода, след което почистете лицето и деколтето. Този тоник подхранва кожата, което я прави мека и еластична. След приложимост, изплакнете с топла вода и нанесете овлажняващ крем за лице.

С медената вода можете да подхранвате косата си преди измиване - незабавно ще забележите страхотни резултати.
Как се подготвя медната вода?

В чаша хладка вода (250 милилитра), разбъркайте една чаена лъжичка мед. Медът, разбъркан с вода, образува съединяване, което усилва лечебните му свойства.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР