Няма безразборна сеч на дървета в Борисовата градина в София,

...
Няма безразборна сеч на дървета в Борисовата градина в София,
Коментари Харесай

Фандъкова: Няма безразборна сеч на дървета в Борисовата градина в София

Няма безразборна сеч на дървета в Борисовата градина в София, изрично съобщи кметът Йорданка Фандъкова. Подрязват се единствено сухи клони, уточни тя.

След необятна обществена полемика е готова стратегия за премахване на рискови дървета, акцентира Фандъкова, предава БНР.

"Категорично погрешни са тези изказвания. Това е част от цялостната стратегия за унищожаване на рискови дървета, покрай алеите, по които минават хората. Всеки има опция да ревизира персонално по какъв начин се извършва, маркираните дървета съгласно условията, по-късно пътят на тези дървета към инсталацията за преправка на зелени боклуци в Хан Богров, от тях ще се създаде компост, който ще се употребява за зелената система на града. Тези рискови дървета могат да паднат, да наранят и да убият, за съжалени, човек. Всичко е оптимално транспарантно, оптимално обществено, и в случай че има сигнал за нещо неправилно, екипът на заместник-кмета по екология е подготвен незабавно да реагира, с цел да ревизира съответния случай и да даде отговор ", разяснява Фандъкова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР