"Няма банки, няма криза! В джоба ми парата влиза!”, се

...
"Няма банки, няма криза! В джоба ми парата влиза!”, се
Коментари Харесай

Мис Плеймейт със звяр за 100 бона

"Няма банки, няма рецесия! В джоба ми парата влиза!”, се пее в една ария. Това се отнася и за победителката в състезанието Мис Плеймейт Михаела Тодорова. Напук на рецесията, за която всеки приказва и усеща, русокосото прелъщение си купи джип за повече от 100 бона. Михаела яхна мощно возило, марка Порше. Сексапилната русокоска сама се похвали с новата си кола. "Моето ново бебче ", написа плеймейтката позирайки до мощното возило.

Джипът не е от най-бързите, само че за сметка на това вътре царува същински разкош. Купето е от кожа, има затопляне на седалките, както и куп екстри. Разбира се Тодорова избира да си взема кола с автоматизирани скорости. Тя още не може да се нарадва на новата си облага. Преди да бъде оповестено изключителното състояние Тодорова се скъсала от работа - снимала реклами, взела участие в излъчвания, а повече от приходите спестявала, с цел да ги добавил към чека, който получи предходната година дружно с короната Мис Плеймейт, с цел да си купи джип.

Според клюкари в светските среди по-скоро плеймейтката е проработила парите с нерегламентирани действия, познати на обществото ни още от дълбока античност. В момента Михаела живее с годеника си отвън София. Плеймейтката се похвали, че се е сгодила при започване на годината, само че продължава да крие мъжа до себе си, защото не желае да го вкарва в светските среди, написа „ България днес”.

фотография:инстаграм михаела тодорова
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР