Няма българин, който да не си дава сметка колко е

...
Няма българин, който да не си дава сметка колко е
Коментари Харесай

Няма човек, който да не си дава сметка колко е арогантен Борисов 

Няма българин, който да не си дава сметка какъв брой е нахален някогашният министър председател Борисов. Той назова българите " тулупи ", а депутатите - " безделници ". А с вчерашните си изказвания прави следващите внушения за мен и за " Изправи се.БГ ", като твърди, че всичко в страната е борба за постове. 

Това съобщи ръководителят на обединението " Изправи се! Мутри вън! " Мая Манолова във видео онлайн във Facebook след първото съвещание по делото, заведено от Борисов против нея. Искът е за 15 000 лева за това, че Манолова е нарекла обществено Борисов нахален. 

Припомняме, че Манолова осъди Борисов за 10 хиляди лева за изказванията му, че тя се е срещала с ромски водачи и е осигурявала ромски избор в нейна изгода.

" Два дни преди изборите за кмет на София в национална телевизия той сподели, че съм се срещала с ромски водачи, с цел да си осигуря гласове, а ъндърграундът ми е помагал за изборите. Естествено, нито една от тези арогантни неистини не е вярна. И от резултатите в София на локалните избори е ясно кой си е обезпечил резултат от ромския избор - 90/10 в интерес на Фандъкова са гласовете във Филиповци, Факултета и " Христо Ботев ".  Намесата на Борисов два дни преди изборите беше операция ", напомни Манолова. 

" Ако за него всичко е борба за постове, за нас не е. И все още ние сме платформата на елементарните жители и влязохме в Народното събрание, с цел да може това, което желаят хората, да се чуе от парламентарната естрада. Да наложим дневният ред на българските жители на депутатите и да се преборим за  преизчисляване на пенсиите, поддръжка на дребния бизнес и на фамилните стопанства, да подкрепим хората с увреждания, като променим Закона за персоналната помощ, да работим за повишение на приходите на българските жители и да приемем Закона за частния банкрут ", добави тя. 

Манолова прикани да създадем правосъдната промяна, тъй че българите да са сигурни, че краят на правосъдно дело няма да зависи от това какъв брой е богат техният съперник, знае ли номера на премиера или на други високопоставено лице. 

Тя напомни, че ръководителят на Инициативния комитет за чист въздух в Пещера Златка Цвеева завоюва две каузи, заведени против нея от Кирил Домусчиев, на обща стойност 150 хиляди лева " Ще продължим да се борим за правдивост ", съобщи Манолова.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР