Няма българин, който да не гледа с възхита и гордост

...
Няма българин, който да не гледа с възхита и гордост
Коментари Харесай

Румен Радев: Няма българин, който да не гледа с възхита и гордост Белоградчишките скали

Няма българин, който да не гледа с възхита и горделивост Белоградчишките скали и този неповторим естествен феномен притегля хора от целия свят. Това сподели при откриването на тържествата в Белоградчик през днешния ден президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на, който взе участие в деянията, отдадени на празника на града - Петровден.

Днес жителите на Белоградчик се сблъскват с голям брой проблеми, присъщи за доста от сънародниците ни. Белоградчик е духовната твърдина на България, тъй като, все пак, с достолепие, висок дух и единодушие, продължавате да градите бъдещето на България, сподели в словото си Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на.

Радев за Узунов: Игрите на прокуратурата са несъвместими с демокрацията

Той награди приключилите с отличие зрелостници от тазгодишния випуск на СУ "Христо Ботев " и разгласи началото на самодейността "Подкрепи една фантазия - 2020 ".

По-рано денем президентът посети дружество в Белоградчик, профилирано в производството на съставни елементи за железопътни спирачни системи, където беше посрещнат от кмета на града Борис Николов.

Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на откри монумент на полк. Стефан Илиев, пълководец на 15-и пехотен Ломски полк, ситуиран в центъра на Белоградчик. Полк. Стефан Илиев умира героичен за освобождението и националното обединяване на България в сраженията при Червената стена напролет на 1917 година по време на Първата международна война.

В словото си пред паметника президентът уточни, че животът и делото на хората, отдали най-свидното си за родината, ще продължава да бъде моралният стожер за нашия живот през днешния ден и за в бъдеще. В празника на Белоградчик участваха народните представители от Българска социалистическа партия Филип Попов и Цветан Топчиев, кметове на обитаеми места, ръководители на държавни и общински институции.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР