Няма Ад и Рай. Има паралелни светове, в които духът

...
Няма Ад и Рай. Има паралелни светове, в които духът
Коментари Харесай

US учени изказаха сензационно твърдение: Смъртта не съществува!

Няма Ад и Рай. Има паралелни светове, в които духът на индивида, въпреки и посърнал като цвете, продължава да живее.

Специалисти от Университета в Каролина доближиха до извода, че след физическата си гибел хората попадат в паралелни светове, където не престават да живеят. Тези учени са уверени, че животът след гибелта съществува.

Според ръководителя на научната група Робърт Ланза, човешкият живот е част от един безконечен цикъл. След гибелта духът на умрелия се придвижва в друго измерение. Това, по думите му, наподобява на протичащото се с растенията, които цъфтят, увяхват, само че по-късно още веднъж порастват и се покриват с цветове, написа Independent. Тези паралелни светове, в които попада човешката душа, не могат да се дефинират като Ад и Рай, най-малко по метода, по който ги разказват религиите.

„ Умирайки, духът на индивида се придвижва в успореден свят, само че не в Рай или Ад. И незабавно след гибелта там той още веднъж може да се възроди в нашия свят или пък в някой различен ” , отбелязва Ланза.

Освен това, декларират създателите на проучването, разнообразни мистични същества като Йети, русалките и други сходни биха могли да попаднат в нашия свят от тези паралелни вселени.

За жал, все още експертите по никакъв метод не могат да потвърдят своята доктрина. Единственото доказателство в нейна изгода могат да служат квантовите частици, който могат да се намират по едно и също време в разнообразни положение. Но дали е допустимо и действително да се направи паралел сред положенията на тези частици и това, което назоваваме “Смърт ” към този момент не можем да кажем.

Повече информация за теорията на Робърт Ланза в публикацията Учен: Смъртта не съществува

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР