Няма абсолютно никакво основание за оставката на Цецка Цачева. Специално

...
Няма абсолютно никакво основание за оставката на Цецка Цачева. Специално
Коментари Харесай

Симеонов за Борисов: Готов е да хвърли в бездната всеки, само и само да продължи да се кандилка отгоре на властта

Няма безусловно никакво съображение за оставката на Цецка Цачева. Специално тя е един от най-почтените и неукорими в своята активност политици, съобщи водачът на НФСБ и някогашен вицепремиер Валери Симеонов пред организация " Фокус ".
 Цецка Цачева: Съвестта ми е чиста. Тръгвам си с чувство за свършена работа  Цачева подава оставка като министър на правораздаването поради абсурда с жилището  Цачева изиска да бъде тествана за жилището си  Цецка Цачева и Вежди Рашидов също купили евтини жилища от Артекс
Цачева подаде оставката си през вчерашния ден. Тя бе призната от премиера Бойко Борисов, а повода бе абсурдът с жилищата, купени от хора във властта, главният от които - вторият човек в ГЕРБ Цветан Цветанов.

" Въобще не мога да допускам, че през 2019 година може да се прави подобен дебелашки лов на вещици , който ми припомня в исторически проект връщане във времето незабавно след 9 септември, когато без виновност и с виновност са изтрепвани хиляди хора единствено с обвиняването, че са били чорбаджии. Няма безусловно никакво съображение! Всяка имотна договорка е въпрос на договаряне сред двете страни и когато няма нарушаване на закона, не знам кой с какви мръсни ботуши ще гази в персоналния живот на хората . Специално Цецка Цачева е един от най-почтените и неукорими в своята активност политици – човек, за който повече от 10 години никой не можа един черен косъм да откри в биографията му “, разяснява Симеонов.

„ Сега внезапно да я изкарат отговорна. Защо? Защото си е купила апартамент на контрактувана цена, платила си е парите, не е ограбила никого, не е направила договорката вследствие на някакви корупционни облекчения към компанията. Чисто просто си е продала парцелите в Плевен, с цел да си купи апартамент и те ще ѝ дъвчат кокалите, и Борисов ще ѝ желае оставката ! Това общество към този момент просто превъртя “, съобщи Симеонов и уточни, че няма оставка, без да я е изискал Борисов .

Не знам по какъв начин тази партия съществува с подобен водач, който е подготвен да хвърли всеки в бездната, единствено и единствено да продължи да се кандилка от горната страна на властта . За страдание обаче, в политиката не е задоволително единствено да се кандилкаш, да се балансираш от горната страна на властта, а да вършиш някаква работа. Какво прави той? В момента изменнически мълчи и не пази хората, които му правят най-вече работа “, сподели още Валери Симеонов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР