Някоя си Мими Иванова от Монтана падна жертва на плеймейтката

...
Някоя си Мими Иванова от Монтана падна жертва на плеймейтката
Коментари Харесай

Голяма селяния! Гентиана Халити избухна: Жестоко се уморявам от тъпи пу*ки без идеи, които ми крадат бика между гърдите!

Някоя си Мими Иванова от Монтана падна жертва на плеймейтката Гентиана Халити. И то за бик! Не жив, а бик-татус, кацнал сред гърдите и на двете. Явно Гентиана си е въобразила, че картинката е нейна запазена марка и не желае да я вижда на същото място  сред нечии непознати гърди, видя HotArena.

Силиконката гневно отбрани правото си на благосъстоятелност върху не изключително естетически издържаното мастилено животно с думите:

„ Уморявам се грубо от тъпи пут*ки, без хрумвания. Точно тази татус го е нямала нито една жена преди мен. Не и там. Вече виждам третa “, изля гнева си Гентиана, след което изтри поста си.

Ошашавената гърла от Монтана в шок споделя с приятелите си в обществените мрежи детайлности за офанзивата от страна на нападателната Хаити.

„ Мис Плеймейт Гентиана Халити от два дни ме наскърбява за таус, който имаме и двете “.

За разлика от плеймейтката, адашката на соц. певицата Мими Иванова , залага на естествена визия, даже натъртва на това в пост в страницата си във Facebook, където написа:

„ За мен персонално красивата жена в днешно време е тази същинската, достойната, уверената, независимата и най-много тази запазила естествената си хубост...тази, която не се нуждае от каквито и да било хирургични намеси, с цел да подчертае това. Достатъчна й е нейната усмивка, темперамент, поведение и образование.. “.

Дали това не са камъни в двора на Гентиана , която към този момент е изгубила първообраза си от пластични корекции, питат потребителите в мрежите. Не е ясно дали двете девойки не са в съюз, с цел да се популяризират взаимно и да натрупат рейтинг,  знаейки, че най-добре продава абсурдът.

Няма значение каква е повода. Да има женски пердах и бикове сред циците! Така де!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР