Някоя българска телевизия ще предава ли испанското първенство, което стартира

...
Някоя българска телевизия ще предава ли испанското първенство, което стартира
Коментари Харесай

Испанската La Liga остава на тъмно в България?

Някоя българска телевизия ще предава ли испанското състезание, което започва през днешния ден? Този въпрос си задават хилядите фенове на едно от най-силните футболни шампионати.

За в този момент обаче, по всичко проличава, че испанското състезание остава " на мрачно ", най-малко за старта си. Никоя телевизия не е оповестила, че ще предава мачoвете през днешния ден, нито мачовете на следващия ден.

До момента ТВ+ и Sport+  на оператора Bulsatcom предаваха мачовете, само че не е ясно дали ще продължат и през тази година. Днес в редакциите на въпросните малките екрани не се откри човек, който да хвърли изясненост по въпроса.

По всичко проличава, че българският футболен ентусиаст ще би трябвало през идния уикенд да се задоволи с футбол от другите предлагани по родните малките екрани шампионати - България, Англия, Италия, Холандия, Франция, Съединени американски щати и Купата на Германия.

Специализираният уебсайт Telefootball.net ви оказва помощ да се информирате навреме за това, кои мачове ще бъдат давани онлайн по малките екрани. Към уеб страницата има и приложение за Android и iOS. Можете да си го свалите гратис.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР