Някой знае ли какво се случва в Левски“? Това се

...
Някой знае ли какво се случва в Левски“? Това се
Коментари Харесай

“Левски“ прави отбор от халфове

Някой знае ли какво се случва в „ Левски “? Това се питат всички всички почитатели на „ сините “. Но в любознанието им се крие нотка тревога, тъй като през последните седмици още веднъж е забавно на „ Герена “. Само преди дни основният координатор на клуба Асен Букарев хвърли бялата забрадка и си потегли, обявявайки „ Левски “ за гнила ябълка. А обществена загадка е – действителната причина за раздялата бе, че неговата дума не се взимала под внимание от най-висшите управление. Неслучайно Букарев тактично бе прескачан при вземането на крайни решения. Същото бе и преди този момент с Даниел Боримиров, до момента в който героят от САЩ-94 изпълняваше сходна позиция. На процедура в един миг легендата на „ сините “ стана единствено директен очевидец на значимите събития в клуба.

Интересното е, че даже в този момент, без човек на тази позиция, „ Левски “ продължава със селекцията. Според „ Спортал “ в клуба се чака следващ полузащитник. Става въпрос за Кали Тиам, който към този момент е в България за финални договаряния. Сенегалецът е благосъстоятелност на унгарския втородивизионен МТК (Будапеща), а през есента игра като преотстъпен в „ Динамо “ (Москва). В Русия африканецът записа 6 мача. Изглежда идващият кей за 24-годишния вътрешен полузащитник ще бъде София.

Но защо му е на наставника Делио Роси десети състезател на тази позиция? Италианецът сега така и така се чуди по какъв начин да организира подготвителния развой с толкоз доста футболисти. Призна го на два пъти, откакто отборът взе 6 нови през зимата, а не се раздели с никого. Хубаво е в тима да има конкуренция, каквато липсваше на някои невралгични постове през есента, само че има заплаха обстановката да в премине в скъпоплатен безпорядък. Малко евентуално е Роси да е поискал този състезател по простата причина, че на въпросната позиция той разполага с Антони Белмонт, Нелуц Рошу, Васил Панайотов, Нашименто, Жорди Гомес, Илия Юруков, Роман Прохазка, Габриел Обертан и Георги Ангелов.
И както върви за полузащитниците на „ Герена “ към този момент ще би трябвало обособена съблекалня. Настоящата просто отесня…
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР