Някой ви досажда с постоянни обаждания? За щастие има лесни

...
Някой ви досажда с постоянни обаждания? За щастие има лесни
Коментари Харесай

Eто как да блокирате нежелани обаждания на смартфона си

Някой ви досажда с непрекъснати позвънявания? За благополучие има лесни способи да ги блокирате. От Android Authority дават образци. Имайте обаче поради, че важат за телефони с Android.

Блокиране на нежелани позвънявания благодарение на приложение

В Play Store има доста такива приложения, някои безвъзмездни, други изискват абонамент. Примери: Calls Blacklist, Call Control, TrueCaller, Гугъл Phone, Hiya, Truecaller, Mr. Number, Should I Answer? Те няма да отстранен изцяло тези нежелани повиквания, само че доста ще ги понижат.

Блокиране на нежелани позвънявания едно по едно

Ако сте унизени единствено от няколко компании или физически лица на регулярна основа, най-лесният метод да разрешите казуса е като блокирате номерата им. За да извършите това, би трябвало единствено да отворите приложението за телефон на Android устройството си, дългото натискане върху номера ще изведе опцията “Block”. Изберете я и готово! Процесът може леко да се разграничава при другите устройства.
Блокиране на всички повикванията, с изключение на на тези от вашите контакти

Друг метод да спечелите в борбата против нежеланите повиквания е да блокирате всички номера, с изключение на тези, които са в листата ви с контакти. Разбира се, това може да е последна мярка, само че ще свърши работата.

Най-добрият метод да постигнете това е да изтеглите приложение като Calls Blacklist – Call Blocker. То е гратис и извънредно известно, с повече от 10 милиона изтегляния. Но има доста други възможности, които са разполагаем, в случай че то не ви подхожда по някаква причина.

Изтеглете приложението, oтворете “Settings”, изберете “Blocking” и докоснете “Block all numbers except contacts”. Когато получите позвъняване от номер, който не е непокътнат в контактите ви, телефонът ви няма да звъни, само че ще можете да видите, че е имало позвъняване в приложението.

Източник: digital.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР