Някой спомня ли си как по-рано се тровеха хлебарките? Все

...
Някой спомня ли си как по-рано се тровеха хлебарките? Все
Коментари Харесай

Сигурен признак, че сте победили негативна програма или зло влияние

 Някой спомня ли си по какъв начин по-рано се тровеха хлебарките? Все още нямаше всякакви хитри уреди, а хлебарките бяха цели пълчища.

Просто се пръскаше с токсична течност или се разпиляваше отрова.

После се случваше нещо непоносимо и изключително обратно: хлебарките изпълзяваха отвред, от всички пукнатини. Те напуснаха скривалищата си и лежаха или едвам пълзяха по целия под. Бяха много; орди отровени хлебарки. После трябваше да бъдат изметени, което също беше обратно. А апартаментът биваше изчистен.

Разказвам за този противен развой неслучайно. Същото е и с тъмните сили. След като отрицателната стратегия стартира да напуща вашето подсъзнание, откакто връзката с неприятни, завистливи и зли хора отслабне, злото ще изпълзи от всички пукнатини. Ще изпълзи на светлото.

Ще стартира настъпление на токсични, долни и зли хора. Ще бъдете изумени от техния брой! Дори не бихте могли да си помислите, че са толкоз доста! А в този момент изпълзяват отвред.

Те ще ви нападат в мрежата, ще ви замесват в кавги на работното място, ще са изключително груби, ще се пробват да ви наранят …

Но вие не се опасявайте. Те не ви атакуват тъй като са станали по-силни. Напротив! Това е последният им акомпанимент, тяхната лебедова ария! Те са зашеметени от обстоятелството, че са изгубили храната си. Те са отровени и енергийно изтощени.

След това вълната ще отшуми. Ще би трябвало да изметем и да почистим останалата нечистотия, няма по какъв начин. И едвам тогава ще стартира подобрението и за вас ще настъпи по-спокоен, по-добър, по-чист живот. Негативните връзки и разрушителните стратегии са напуснали дома ви.

Би било хубаво, несъмнено, да имаше по-фини способи за изпъждане на злото. Да помолите хлебарките просто да си отидат. Но това се случва в доста редки случаи; нормално нашествието на отслабени и обезумели врагове е неизбежно.

Това е сигурен знак, че сте разкрили отрицателна разрушителна стратегия и сте се отървали от нея; благодарение на експерт или с религиозни способи.

С последвало навлизане на обезумели и отслабени агресори, което ще би трябвало да понесете с омерзение.

А по-късно почистете дома си и спазвайте психологична хигиена; непорочност и ред в къщата и, най-много, в главата …

Анна Кирянова

 

Последвайте ни в

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР