Някой смята, че може да ми налага цензура на мен?

...
Някой смята, че може да ми налага цензура на мен?
Коментари Харесай

Каракачанов: Не може някаква циганска организация да ми налага цензура

Някой счита, че може да ми постанова цензура на мен? Смятат, че нямам право да споделям това, което мисля? Вижте, аз споделям неща, които мислят 90% от българите. Така че не може някаква циганска организация да ми постанова цензура. Разбира се, не имам предвид всички роми, защото има такива, които работят и учат, само че тези по дребните обитаеми места към този момент станаха нагли. На декър и осемстотин живеят двеста индивида. Това съобщи в предаването " Плюс-минус " по Нова телевизия вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов по отношение на случая във Войводиново и обвиняването против него за дискриминация.

,,Факт е, че представителите на тези общности вилнеят и са необразовани. Извинете, само че не останаха области в страната, в което да няма изстъплени. Това към този момент не може да се търпи. Докато аз съм министър на защитата няма да разреша никой да вдигне ръка против български боец, тъй като по този метод ти нападаш институциите в тази страна. Двама калпазани вземат решение, че може да го пребият и убият и това не е единственият случай. Няма да го допусна``, разяснява още военният министър.

,,От община " Марица " предложиха на жителите от Войводиново да им се дават гратис 18 имота, на които да си изградят законни къщи, тъй като това е естественият вид. А те се обръщат към общината и споделят: " Вие би трябвало да ни ги построите!``, разкри Каракачанов и добави, че през последните година-две една част от ромската общественост в страната е почнала да приема исляма, което по думите на вицепремиера може да роди в бъдеще различен вид реализатори.

,,Крайно време е да спре да се финансира безразборната раждаемост. За задачата ще предложа към средата на февруари план за стратегия, с които да бъдат финансирани фамилии единствено с до две деца. За повече пари ще се изисква приключено приблизително обучение. Друга мярка е за тези, които не желаят да работят. Ще предложа на такива да им се стопират обществените помощи, в случай че откажат да стартират работа няколко пъти подред``, съобщи още той.

Каракачанов изясни, че противозаконните постройки са работа на локалната власт и до момента в който тя не се заеме съществено със случая, гетата у нас ще продължат да никнат като гъби
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР