Някой се е ядосал днес. Така започна коментара си за

...
Някой се е ядосал днес. Така започна коментара си за
Коментари Харесай

Божанков попиля путиноидчетата Петърчо Волгин и Пламен Киров

Някой се е ядосал през днешния ден. Така стартира коментара си за реакциите на кремълофилите и четирихилядниците Явор Божанков във връзка импортирания огт него законопроект за орязване на властта на президента-путиноид Румен Радев.

Ето какво твърди Божанков още:

Понеже желая да се отнеме опцията съветски ползи да се пласират посредством български институции. И освен Румен Радев а всеки идващ президент да злоупотребява със служебна власт.
Волгин е явен.

Пламен Киров обаче се е объркал. Конституционно право ми преподава професор Снежана Начева.

Киров беше квота в Конституционен съд на Георги Първанов и помощник във ВТУ. Нямаше по какъв начин да не ме пусне на изпита, тъй като изпитът при него беше фарс. Помня, че влезе и ни поздрави. След това излезе. На изпита бяхме напълно сами. Накрая всички имаха 6ци. Не зная дали е чел нещо. Едва ли.



Като изпитващ беше противовес на Кристиан Таков. Колегите адвокати ще схванат какво значи това.

Да си посипе главата с пепел, че брани референдума на Възраждане с голи гърди. Това бих го посъветвал. Защото е противоположен на конституцията и на закона.
Ако има нещо общо сред Волгин, Киров, Първанов, Радев, Възраждане и референдума против Еврото - то е Русия. И за това този синхрон сред тези “говорители ” през днешния ден и по тази тематика не е инцидентен.

Киров не е чел текст на законопроект. Не е видял една писмен знак с цел да направи извод. Точно както и на изпитите си.

В този смисъл в случай че желае и да я счупи тази глава. Докато има глави цялостни с копейки ще има и безапелационен отпор.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР