Някой помни ли как през 2017 г. НФСБ, ВМРО и

...
Някой помни ли как през 2017 г. НФСБ, ВМРО и
Коментари Харесай

Патриотите харесват само блокадите, в които участват

" Някой помни ли по какъв начин през 2017 година НФСБ, Вътрешна македонска революционна организация и " Атака " блокираха границата с Турция? Тогава законно ли беше или не? Последствия имаше ли или не? Двоен критерий нещо? Оставка! Бунт против диктатурата на Борисов! " Това написа в петък така наречен " Отровно трио " в коментар за среднощния полицейски взлом против блокадите в София, Пловдив и Варна. Десетки протестиращи бяха задържани от полицията, а след това пуснати.

Решението за почистване на блокадите е било взето след четири часа разискване на съдружния съвет на ръководещите ГЕРБ - " Обединени патриоти " в четвъртък, разкри ден по-късно водачът на НФСБ и съпредседател на " Патриотите " Валери Симеонов.

До момента няма никакво публично известие нито какво е обсъждал съдружният съвет, нито какво е решил. В четвъртък Симеонов разгласи пред Нова телевизия, че било решено държавното управление да изкара мандата си до дъно отпред с Бойко Борисов, който пък в сряда събра целия актив на партията си ГЕРБ да му разгласи желанието си да се отдръпна от премиерския пост, само че кабинетът да остане.

Засега няма никакъв коментар на ГЕРБ за тези решения, в случай че се изключи мнението на вицепремиера и член на партийното управление Томислав Дончев от четвъртък преди съвета, че е по-добре да подадат оставка поради ескалацията на публичното неодобрение.

Валери Симеонов сподели в петък пред бТВ, че протестиращите нарушавали закона към този момент цялостен месец с палатковите си лагери, блокиращи трафика. При това състояние изпълнителната власт нямало по какъв начин да стои безучастна.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР