Някой изненадан?! България ври и кипи, а смелият Вожд Борисов

...
Някой изненадан?! България ври и кипи, а смелият Вожд Борисов
Коментари Харесай

Къде се скри Борисов, доскоро беше като Фигаро

Някой сюрпризиран?! България ври и кипи, а смелият Вожд Борисов се потопи, сниши, изчезна от медийния екран. Както постоянно до момента, когато стане мъчно. Докато имаше медийна популярност към европредседателството, беше като Фигаро - тук и там и на всички места. Да не посмее човек да отвори хладилника.
Това написа анализаторът Илиян Василев на страницата си във Facebook.

Стана мъчно, появи се болест, убиват животни, Босия стачкува и е на Прага, разгласяват филми, в които го упрекват в пране на пари, одобряват по негова поръка лобистки закони - и Той изчезна, добавя той.

" По това се познава същинският водач - в сложни времена е начело, а не откъм гърба, като следва линията на най-малкото противодействие.

Съпоставете с президента на Хърватска - да не приказваме за естетическата страна - там сравнението е трагично, само че да кажем Божа работа. Тя се държи като елементарен човек, усмихва се, приказва седем езика, сподели класа в дипломацията с президента Макрон, стои на дъжд без да се оплаква, не употребява специфични луксове и НСО-тип памперси, написа някогашният дипломат в Русия.

Борисов ли ви е визията за ваш водач, който твърди че няма опция?, пита той.

Не че другите са по-стока - вижте и Радев - намеси се по болестта и всеобщите убийства на животни - обтекаемо и без гръбнак, да не приказваме за Босия - по-голям парадокс мъчно можем да си представим. Както се споделя, да беше мълчал, по-малка неволя щеше да нанесе.

Изводът е - не разчитайте нито на министър председател, нито на президент в сложни мигове. Оправяйте се сами ", написа още Илиян Василев.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР