Някой хора са прекрасни лидери, други колкото и да се

...
Някой хора са прекрасни лидери, други колкото и да се
Коментари Харесай

Най-лошите шефове в зодиака

Някой хора са прелестни водачи, други колкото и да се напъват не съумяват да завоюват любовта и уважението на своите подчинени. Не става въпрос за професионализъм, а за персонални качества и харизма, които някои зодии имат, а други не напълно. Ето и кои зодии е малко евентуално да бъдат положителни шефове и водачи:

Водолей
Водолеите са най-лошите водачи в зодиака, даже когато имат огромен капацитет да водят. Те са в положение да предложат изцяло нови и новаторски концепции. Проблемът, с който се сблъскват, е, че те мислят доста по-различно от другите хора. Ето за какво е по-добре да наемат хора, които да се грижат добре за по-човешката страна на бизнеса.

Скорпион
Скорпионите са невероятни за работа, само че не и да работите за тях. Те са много крайни, мощно прочувствени и отмъстителни, тъй че един път да стъпите изкривено даже да не е преднамерено и разочарованието им трае до живот. А в работата не всеки път можете да сте съвършени, тъй че шансът да влезете в черния им лист е огромен.

Лъв
Лъвовете са преобладаващи водачи и не обичат да вършат взаимни отстъпки, което ги прави неприятни шефове. Те непрекъснато подлагат на критика подчинените, като в същото време не считат за нужно да дават градивна противоположна връзка.

Риби
Рибите са много разсеяни и неорганизирани. Те мъчно намират нещо, в което да вложат мозъка и сърцето си и по тази причина и техните планове в никакъв случай не са изпипани и рядко са приключени до дъно.

Козирог
Козирозите са извънредно консервативни що се отнася до процесите на работа. Борят се със зъби и нокти против всевъзможни нововъведения, което постоянно спъва работата и ги прави безумно твърдоглави. Защо да става по лесния метод, като може по сложния?/tialoto.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР