Някой беше казал, че човек е загубил свободата си едва

...
Някой беше казал, че човек е загубил свободата си едва
Коментари Харесай

Кажи ми какъв часовник носиш, за да ти кажа какъв си

Някой беше споделил, че човек е изгубил свободата си едвам откакто е почнал да носи обувки и да употребява часовник. Ако попитате някоя жена обаче – едва ли това е тъкмо по този начин.

Обувките и часовниците са толкоз доста, толкоз разнообразни, цветни фешън аксесоари, че си е същинско развлечение да ги избираме и употребяваме в всекидневието. А и разкриват що за хора са техните притежатели.

А в този момент – погледни му часовника, неговата форма или пък модел може да ти каже доста що за човек е   vista laught

Спортен часовник

Спортният часовник и всеки различен с варианти за мерене на крачки, пулс, горене на калории и прочие приказва несъмнено за човек, който е доста деен в всекидневието си. Спортна натура, със състезателен хъс, роден победител и не на последно място – угрижен за здравето си. Такива хора почитат телата и себе си, само че най-хубавото е, че това се проектира и върху отношението им върху близките. Комуникативни, енергични, постоянно добре изглеждащи. Палец нагоре за такива хора!

Смарт часовник

Притежателят му държи непрекъсната връзка с имейл адреса си и телефона. Той сигурно е на „ ти “ с технологиите, съвременен човек с съвременно виждане. Тези хора нормално трансформират света. Затова са и толкоз скъпи. Не се опасява от новите неща и измененията, а самоуверено се впуска във всяко премеждие. С него в никакъв случай не е скучно. Но от време на време може да прекалява с четенето на преписка и бизнес диалозите. Имай го поради.
 часовник ThinkStock/Getty Images
Пилотски часовник

Хората, ценители на този вид часовници, са доста точни . Както в дословния, по този начин и в преносния смисъл, несъмнено. Той държи на думата си и съблюдава всяко свое заричане. Сроковете не са някакви „ хвърчащи думички от общ темперамент “. Спазването им е наложително. Ако имаш среща с подобен човек – не закъснявай! Ако правиш бизнес с него – можеш да бъдеш сигурна в отговорността му.

„ Мондейн “ часовник

Ако си почитател на часовникарят Мондейн, значи най-вероятно си или проектант, или пък артистична персона с усет към минимализма. Тези часовници са семпли, само че не и притежателите им. Те си падат по детайлите, в което в действителност се състои и най-силната им линия. Те правят оценка дребните жестове, подготвени са на огромни реверанси и са необятно скроени хора.

Не носи часовник?

Свободолюбиви, обичащи природата, подготвени за безчет завършения – от уикенд на палатки високо в планината, през скачане с бънджи, до гмуркане край някой другоземен залив. Тези хора не се интересуват от времето и по тази причина не носят часовници. А и защо са им? И въпреки всичко не мислете, че са безделници. Напротив, просто философията им на живот ги освобождава от напрежението, което пък от своя страна ги прави доста положителни и зареждащи персони.

И още няколко неща, които разкриват секрети за характера ни:



Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР