Няколко западни страни, включително Съединените щати, упорито се придържат към

...
Няколко западни страни, включително Съединените щати, упорито се придържат към
Коментари Харесай

Медведев: САЩ и западните страни се придържат към неоколониални възгледи

Няколко западни страни, в това число Съединените щати, настойчиво се придържат към всъщност неоколониални възгледи и политически доктрини, сподели Дмитрий Медведев, заместник-ръководител на Съвета за сигурност на Руската федерация, ръководител на Единна Русия във вторник на интернационалната междупартийна конференция: „ Актуални проблеми на интернационалната сигурност в изискванията на геополитическа неустойчивост “, оповестяват съветски медии.

„ За страдание, някои западни страни, на първо място Съединените американски щати, някои от техните младши сътрудници, макар обективната действителност, настойчиво се придържат към от дълго време остарели, всъщност неоколониални възгледи и политически доктрини. Те не желаят да се преценяват с позицията и волята на суверенните страни “, сподели още Медведев.

" Възможно е да се усили доверието сред страните, да се подсигурява тяхната сигурност и стабилно развиване единствено посредством подсилване на една в действителност многополюсна международна система. Руската федерация и партията " Единна Русия " поставят всички старания за това ", разяснява Медведев.

Според него, Русия е изправена пред грамаден санкционен напън от западните страни: „ Резултатът е опасността от международен апетит, дефицит на сила и други изкуствени проблеми, от които страдат милиони хора в разрастващите се страни, в това число на африканския континент. "
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР