Няколко взрива избухнаха днес в окупирани от Русия украински селища,

...
Няколко взрива избухнаха днес в окупирани от Русия украински селища,
Коментари Харесай

Взривове разтърсиха окупирани от Русия селища в Украйна

" Няколко гърмежа избухнаха през днешния ден в окупирани от Русия украински селища ", съобщи киевската медия УНИАН.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 6636
Експлозии раздрусаха село Азовское, което се намира на територията на анексирания през 2014 година черноморски полуостров Крим. Според представител на локалната татарска община в резултат на обстрел се е запалил склад с муниции на съветските въоръжени сили. " Взривовете гърмяха в продължение на към час ", съобщи Рифат Чубаров.

Поставеният от Москва началник на Крим Сергей Аксьонов удостовери информацията за случая. По думите му в резултат на гърмежите са потърпевши минимум двама души. " Няма заплаха за живота на ранените ", сподели той.

Взривове имаше и в различен окупиран от силите на Русия град Мелитопол (в Югоизточна Украйна). Експлозиите повредиха радиотелевизионен предавател. " Сега окупаторите няма да могат да промиват мозъците на хората ", това сподели кметът на завладения на 1 март тази година град Иван Фьодоров.

УНИАН заяви, че тази нощ съветски военни са обстреляли северния  град Харков и обитаеми пунктове в Николаевска област (на черноморското крайбрежие). " Заради офанзивите почина минимум един човек. Пострадалите са петима ", добави медията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР