Няколко студентки от първи курс във висше учебно заведение в

...
Няколко студентки от първи курс във висше учебно заведение в
Коментари Харесай

Невероятно, но факт: Пияна студентка изгуби девствеността си, защото възседна фонтан в Сочи

Няколко студентки от първи курс във висше образователно заведение в столицата на последната зимна Олимпиада Сочи решили да отбележат рождения ден на една от тях. След като си пийнали порядъчно, девойките излезли да се поразходят из черноморския град, оповестява краснодарското издание на Блокнот.ру.

Разгорещени от алкохола те се намъкнали да се къпят във фонтана в центъра на града без значение от прохладното време. Една от девойките решила да се пошегува и приклекнала над централната дюза, която в този миг била изключена.

След няколко секунди обаче от дюзата изригнала мощна бликам вода. Момичето паднало, а по-късно се оплакало от мощни болки в интимната област. Медиците от Спешна помощ, които пристигнали на мястото на случая, не разкрили съществени контузии, само че установили, че 18-годишната госпожица е изгубила девствеността си.

Пикантният случай завчас станал вирусен в новините и обществените мрежи и породил голям брой мнения. Ето някои от тях:

Юрка:-D в този момент фонтанът е задължен да се ожени за нея.

Герхард Зелепупенко: Тази чучундра в този момент ще упрекна фонтана в полов тормоз и ще го изнудва за пари... Всъщност това е идеална легенда за пред мама. Преди години се оправдаваха, че прескочили ограда невнимателно. Явно напредъкът не тъпче на едно място...

Василий Щуров: Най-сетне разбрах по какъв начин водните духове оплождат русалките...

Гарант: Интересно, какъв брой скоро след насилствените дейности на фонтана, ще се разбере, че студентката към този момент е бременна?...

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР