Няколко студенти от Колежа Харптпери (Англия), сред чиито випускници има

...
Няколко студенти от Колежа Харптпери (Англия), сред чиито випускници има
Коментари Харесай

Чиста проба зло! Студенти си организираха турнир по измъчване и убийства на животни, заснеха всичко на ВИДЕО

Няколко студенти от Колежа Харптпери (Англия), измежду чиито випускници има видни спортисти, бяха отстранени от образователните занятия поради грубо отношение с животни. Учащите се са разгласили в интернет снимани с мобилни телефони фотоси и клипове с издевателства над животни, като котки, борсуци и лисици. Лисицата е била мъчена до гибел от първокурсничка. Със случая към този момент се е заела и полицията. Студентите от Колежа Хартпери, в който учат олимпийската шампионка по конен спорт Шарлота Дюжарден, играчът от националния тим на Северна Ирландия по футбол Шейн Дъф, както и редица видни ръгбисти, още веднъж станаха известни из цяла Англия. Възпитаниците на влиятелното образователно заведение са взели участие в следващите си надпревари, само че този път не става дума за конен спорт или ръгби.

Студентите си организирали кървясъл шампионат по издевателства с животни, в хода на който са били прилагани в деяние ужасяващи мъчения по отношение на уловени от тях борсук, лисица и котка, която принадлежала на учител във вуза.



Полицията е почнала следствие във връзка със случая, откакто първокурсничка е разгласила в Snapchat клип с жестокото ликвидиране на лисицата, на която гърлото било прерязано, а главата размазана. Под поста си момичето написало „ Получили си го, копеле”.

Публикация, споделена от buenosnotches1986 (@buenosnotches1986) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Няколко дни преди този момент второкурсник разгласил в обществените мрежи кадър с мъртва котка, която той държал за лапата. Собственикът намерил мъртвото животно на улицата и решил, че го е била блъснала кола. Но след това, откакто станало известно за тайния кървясъл шампионат сред студентите, пъзелът се наредил и неравнодушни студенти от колежа подали сигнал в полицията.

Засега органите на реда ревизират съпричастността на учащите се в колежа към убийствата на животните. Студентът, умъртвил котката, е изключен. Останалите краткотрайно са отстранени от занятията.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР