Няколко страхотни класически летни филма, които да ви спасят от

...
Няколко страхотни класически летни филма, които да ви спасят от
Коментари Харесай

10 любими летни филми, които вероятно сте забравили!

Няколко страхотни типичен летни кино лентата, които да ви спасят от тежката горещина вкъщи и да ви донесат развлечение и хубави мемоари!

1. “Mamma Mia ” (2008)

Гръцка женитба, гръцко лято, гръцко море и доста песни на A.B.B.A.

Каква по-перфектна рецепта за това да се почувствате освежени, да потанцувате и да се позабавлявате с Мерил Стрийп, Аманда Файнс и страхотната история на кино лентата, в който младото момиче се пробва да открие татко си, с цел да бъде част от сватбата й?

2. “Брилянтин ” (1978)

Джон Траволта - млад, строен и със страхотна прическа, пеещ и танцуващ. Филм цялостен с ретро мода, доста песни, обич и занимания. В края на деня към момента ще си пеете класическата ария от обичания ни филм, подсигуряваме ви.



3. “Мръсни танци ” (1987)

Патрик Суейзи постоянно съумява да ни накара да се запишем на уроци по спортни танци, откакто сме гледали този филм. Или да си намерим един Патрик Суейзи? Със сигурност обаче той продължава музикалната вълна, която сме подхванали и ще сътвори доста лятно въодушевление.

4. “Тетрадката ” (2004)

Действието се развива тъкмо през лятото, а филмът оставя сладко-горчиво възприятие в устата, поради историята на двамата герои, които се пробват да преборят класовото разделяне в името на любовта си.

5. “Дърти хлапета ” (2010)

Луда лятна комедия, събираща четирима другари, които желаят да възстановят летните си лагерни мемоари, в памет на умрелия им треньор от гимназията.

6. “Яж, моли се и бит ” (2010)
 Храните, които ще ви създадат по-щастливи Храните, които ще ви създадат по-щастливи
Всички знаят, че в случай че ядете сладкиши като бонбони, понички или кифли, бързо ще получите прилив на сила, който ще премине доста бързо...

По романа на Елизабет Гилбърт това е филм освен за доста екзотични завършения и летни прекарвания, само че и за търсенето и намирането на себе си. През Италия, Индия и Индонезия, до най-вътрешните секрети на сърцето и откриването на висшата цел в живота.



7. “Под небето на Тоскана ” (2003)

Подобно на “Яж, моли се и бит ”, героинята се пробва да открие новата си цел и смисъл в света, само че стопира единствено на една дестинация - Италия. Намира чудна къща, която като че ли от ориста й е пратена и й се дава знак да остане в нея. Останалото ще ви оставим да разберете сами.

8. “Мръсни танци: Хавански нощи ” (2004)
 Пет промени в метода на живот за възстановяване на вашето въодушевление и психическо здраве Пет промени в метода на живот за възстановяване на вашето въодушевление и психическо здраве
Всички ние в някакъв миг търсим способи за възстановяване на настроението си, намаляне на напрежението и подкрепяне ежедневното си психическо...

Съвременния вид на класиката е също толкоз музикална, сантиментална и несъмнено гореща, съвпадаща идеално с жегите това лято. Сигурни сме, че не можете да се досетите каква е историята на кино лентата, само че и ние няма да издаваме. Само ще ви кажем, че Ромола Гарай и Диего Луна за извънредно зареждаща и вдъхновяваща двойка.

9. “Шоколад ” (2000)

Джони Деп, Жулиет Бинош, шоколад и сантименталната и някак тъмно идилична атмосфера от романа на Джоан Харис, който съумява да пленява сърца към този момент 20 години - както на хартия, по този начин и на екран.

10. “Женско братсво ” + “Женско приятелство 2 ” (2005 - 2008)

Тръгнете на странствуване с четирите приятелки, на всички екзотични места, за които мечтаете и станете част от всички юношески занимания, които ви липсват и за които можете да съберете храброст и да преживеете още веднъж!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР